Een schilder gezocht ?

Vanaf €42.00 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van schilder bij jou in de buurt

0 recensies

Of het nu gaat om het schilderen van de muren of het schilderen van de deuren. Bestel een van onze schilders om al uw schilderwerk in en om het huis te voltooien.

Zoek of maak een klus keuze klik hier
Hoe werkt 072-Diensten
 • Niet zelf meer rond bellen.
  Wij regelen het voor u!
 • Selecteer een klus.
  In zoekbalk of snelmenu !
 • Zelf de datum bepalen.
  Selecteer jouw datum, dag en tijd !
 • Vakman krijgt een melding.
  Als vakman de klus pakt krijg jij een sms !
 • Vakman komt bij je langs.
  En klaart de klus ! Samen maak je de factuur.

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal iDeal

Betaal achteraf met iDeal of overschrijving

Een schilder voor al jouw klussen

Mooi behang begint met een schone en gladde ondergrond. Om de totale behangkosten te drukken kan je er wel zelf voor zorgen dat de muren gereed zijn om te worden behangen. Zo kan je van te voren zelf het oude behang verwijderen en zorgen dat er een gladde muur klaar staat. Zo kan de vakman gelijk beginnen waar deze voor ingehuurd is en hoef je deze uren niet te betalen. Behang verwijderen kan met behulp van een behangstomer maar een spons met warm water het oude behang insmeren, laten inweken en het oude behang verwijderen wil ook goed werken.

Populaire schilder klussen Toon alle klussen
Populaire schilderklussen

Recensies van klanten over de schilder van 072-diensten

De schilder van 072-diensten werden beoordeeld als van 5 sterren met meer dan 0 recensies

Bij 072-diensten.nl staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle schilder klussen op een rijtje
Maak een keuze:

Schilder uit Egmond-Binnen helpt u snel en goed.

Zoek jij een schilder die jouw schilderklussen overneemt? Je wil je huis laten schilderen maar ziet er tegen op. Onze schilders uit STADNAAM zijn behoorlijk door de wol geverfd en staan klaar iedere schilderklus .
h3 Schilderklussen die het meest voorkomen: z3 Ga je zelf aan de slag als doe-het-zelver, echter schilderen blijft een vak apart. Zonder ervaring maak je er gemakkelijk een potje (verf) van. Schilderwerk moet lang blijven zitten en het materiaal goed beschermen. Het inhuren van een locale schilder bij KENGETAL-Diensten.nl is dan goedkoper op de langer termijn, dan dat je zelf de schilderskwast gaat pakken. Schilderklussen die vaak voorkomen h4 Wat kost een schilder? z4 Een goedkope schilder die 10 euro per uur rekend wie wil dat niet. Maar als je er goed over nadenkt dan kan dat niet iets worden. Je wil natuurlijk wel kwaliteit, en dat gaat niet echt lukken voor die prijs. Als je voor het beste resultaat wil gaan, laat je het schilderwerk over aan een ervaren specialist. Een schilder die kennis en ervaring heeft en een eerlijk uurtarief verdiend. Onze schilders uit STADNAAM1 rekenen gemiddeld een uur tarief van tr1 incl. BTW